Uitslagen:

Stand:

Als je dit bericht krijgt te lezen, moet je de webgeschiedenis (browsgeschiedenis) verwijderen van je pc of telefoon, daarna in adresbalk typen: www.vvminnertsga.nl

Daan verschijnt de "vertrouwde" site met huidige nieuws en info

Door een automatische update is onze site de afgelopen week offline geweest, we zijn daarbij verschillende artikelen/bestanden kwijtgeraakt en vragen aan alle commissies om artikelen en bestanden die wel op de site moeten staan naar de e-mail van onze voetbalvereniging te sturen, dan worden die er weer op gezet. Door deze fout hebben we de site "terug" moeten zetten naar juni/juli jl.

Door een automatische update is het de afgelopen weken flink fout gegaan met de site, we proberen met het belangrijkste nieuws de site de aankomende tijd online te houden.

Na de eerste 2 winstpartijen van Minnertsga in dit prille seizoen werd bij de uitwedstrijd tegen Zwaagwesteinde duidelijk dat die ploeg kwalitatief veel meer had in te brengen . Ze overklasten de ploeg van John Hofte bij tijd en wijlen en dat kwam even keihard aan.

vloon.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden