Als 5e klasser zorgt Tzummarum voor een daverende verrassing door een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Ook in de wedstrijd tegen Minnertsga werd de volle winst behaald en dat is bijzonder knap.

Na het goede begin tegen AVC laat Minnertsga de punten onnodig liggen tegen een gelijkwaardig SDS

Beste leden,

Er is gebleken dat nog niet alle kleding van de A-selectie is ingeleverd. Het gaat hier om de sportkleding met daarop de sponsoring van Jappie Groeneveld en COOP Compact Wiersma. Er missen o.a. nog trainingspakken, presentatiekleding en tassen.

Omdat deze kleding dit seizoen gebruikt wordt door de 35+ willen we graag dat iedereen die nog iets thuis heeft liggen dit zo snel mogelijk inlevert bij Ronald Joostema van de kledingcommissie.

Alvast bedankt,

Namens het bestuur,

Rein Faber

De kop is eraf, het nieuwe seizoen 2017-2018 is los. Onder prima omstandigheden kon worden afgereisd naar AVC en eindelijk kon het balletje weer rollen.

riedex.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden