Sije van Dijk wordt voor het komende seizoen  2017/18 de nieuwe trainer voor de dames van VV Minnertsga en VV st. jacob.

Sije komt uit St Annaparochie en is de afgelopen seizoenen trainers geweest bij de dames van VV Beetgum.

Beide besturen zijn blij met deze aanstelling. Wij wensen Sije en de dames alvast veel succes.

Namens beide besturen,

Abe visser

bestuurslid Technische zaken VV Minnertsga

De voorlopige indeling van de jeugdteams en begeleidend kader voor het seizoen 2017-2018 is bekend. Met dit seizoen een aanvang in 2 fasen tot vernieuwing wedstrijdvormen voor het pupillenvoetbal.

Voor meer info kijk hier onder

Zaterdag 3e klasse B:

Recreatietocht rinners en kuierders 29 juni 2017 foar de Hersenstichting – Stophersentumoren.nl

Minnertsga. Ûnder prachtige waarsomstândigheden is op tongersdeitejûn 29 juny in rekreaasjetocht hâlden foar kuierders en hurdrinners. Der wienen moaie route’s troch de Minnertsgeaster Mieden útset fan 5 en 10 kilometer. Foar de bern fan de legere skoallen wie in koarte route troch it doarp. De start en finish wie by it MFA. De opbringst fan dizze tocht wie foar de Hersenstichting ofwol Stophersentumoren.nl.

Met ingang van seizoen 2017/’18 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd door de International Football Association Board (IFAB). De spelregelwijzigingen zijn per 1 juni 2017 van kracht.

Hoeke_combilogo_blauw.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden