Als 5e klasser zorgt Tzummarum voor een daverende verrassing door een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Ook in de wedstrijd tegen Minnertsga werd de volle winst behaald en dat is bijzonder knap.

.

Beste leden,

Er is gebleken dat nog niet alle kleding van de A-selectie is ingeleverd. Het gaat hier om de sportkleding met daarop de sponsoring van Jappie Groeneveld en COOP Compact Wiersma. Er missen o.a. nog trainingspakken, presentatiekleding en tassen.

Omdat deze kleding dit seizoen gebruikt wordt door de 35+ willen we graag dat iedereen die nog iets thuis heeft liggen dit zo snel mogelijk inlevert bij Ronald Joostema van de kledingcommissie.

Alvast bedankt,

Namens het bestuur,

Rein Faber

Na het goede begin tegen AVC laat Minnertsga de punten onnodig liggen tegen een gelijkwaardig SDS

De kop is eraf, het nieuwe seizoen 2017-2018 is los. Onder prima omstandigheden kon worden afgereisd naar AVC en eindelijk kon het balletje weer rollen.

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer John Hofte heeft Minnertsga de oefencampagne afgesloten met een 0-0 gelijkspel tegen 2e klasser SC Stiens.

Voor het komende seizoen zijn we als vereniging nog op zoek naar een enthousiaste leider voor ons 2e elftal.

Hij of zij zorgt ervoor dat er samen met met trainer Wietse Jongsma een leuke en sportieve sfeer is, en op wedstrijddagen als aanspreekpunt de vereniging vertegenwoordigd.

Mocht je belangstelling hebben of meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met

Abe Visser  06-29571872

Beste bestuurder,

Via deze e-mail brengen wij je graag op de hoogte van een aantal belangrijke wijzigingen op het gebied van tuchtzaken die vanaf het komend seizoen ingaan. Wij willen je vragen om deze e-mail ook onder de aandacht te brengen van de trainers en/of leiders binnen je vereniging zodat ook zij goed voorbereid aan de start van het seizoen staan.

Sije van Dijk wordt voor het komende seizoen  2017/18 de nieuwe trainer voor de dames van VV Minnertsga en VV st. jacob.

Sije komt uit St Annaparochie en is de afgelopen seizoenen trainers geweest bij de dames van VV Beetgum.

Beide besturen zijn blij met deze aanstelling. Wij wensen Sije en de dames alvast veel succes.

Namens beide besturen,

Abe visser